Ruitservice

Schade aan een autoruit kan u altijd overkomen. Autoruitschade kan ook overal ontstaan. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u het beste bij ons langs komen of contact met ons opnemen. Is uw autoruit helemaal kapot en durft u niet verder te rijden? Geen paniek. Bel ons en onze mobiele service komt naar u toe.  

Wat kost het?

Bij ons worden sterreparaties vaak zonder kosten voor u uitgevoerd. Vervanging van uw voorruit kan al vanaf € 0,- eigen risico. Wat de kosten precies zijn, hangt af van uw verzekering.

Als dé specialist op het gebied van autoruiten, doen we er alles aan om uw ruit vakkundig, snel en zo voordelig mogelijk te repareren of vervangen.

Indien u verzekerd bent voor ruitschade en we kunnen de ruit repareren door middel van onze speciale hars-injectie, geldt over het algemeen dat de ruit zónder kosten voor u wordt gemaakt. Bent u verzekerd voor ruitschade en moet de ruit vervangen worden? Dan wordt uw eigen risico verlaagd tot het laatst genoemde eigen risicobedrag. 
Dit bedrag staat vermeld op uw groene kaart of is te vinden in uw polisvoorwaarden.

Om u zoveel mogelijk rompslomp te besparen bij het repareren van een ster of het vervangen van uw (voor)ruit, regelen wij alles met uw verzekering. Wij laten u weer zorgeloos autorijden.

 

Bovag garantie

Uw garage

Bekijk hier alle garagediensten van AutoFirst AutoDries

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Pech hulp voor onderweg? Lees meer over AutoFirst Mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst AutoDries

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk alle occasions van AutoFirst AutoDries

Lees meer