Airco service aanbieding!

Alleen bij AutoFirst AutoDries!  

  • Auto’s vanaf 2011 (gevuld met R1234YF) of jonger: Van €139,- naar €99,- ex. het koude middel R1234YF! *nieuw!

  • Auto’s ouder dan 2016 (gevuld met R134A) of ouder: Van €89,95 naar €79,95 ex, het koude middel R134A!

Hoge kosten aan uw aircosysteem voorkomen? Maak gebruik van onze Airco service!

Wilt u hoge kosten aan uw aircosysteem voorkomen? Laat uw aircosysteem dan tijdig nakijken door een specialist. Momenteel kunt u gebruik maken van onze Airco service aanbieding. Normaal gesproken voor €139,-, maar nu voor slechts €99,- (ex. het koude middel R1234YF)! Wij kijken het aircosysteem van uw auto na en bieden daarnaast een nieuw koude middel aan voor auto’s vanaf 2011 of jonger. Heeft u een auto vanaf ongeveer 2011? Dan bestaat de kans dat uw airco in de auto gevuld is met R1234YF, dit is vanaf 2016 verplicht in alle auto’s.

Als enige in de regio hét nieuwe koude middel R1234YF voor uw airco!

Wij van AutoFirst AutoDries bieden als enige in de regio het nieuwe koude middel aan. Het nieuwe middel R1234YF biedt vele voordelen voor uw auto. Zo is het koude middel goed voor het milieu. Het middel is namelijk ‘groener’ en heeft minder CO2-emissie. Let op! Het nieuwe koude middel is alleen te gebruiken in auto’s vanaf  2011 of jonger die af fabriek gevuld zijn met het koudemiddel R1234YF. Is uw auto ouder maar wilt u toch graag uw aircosysteem bijvullen? Geen probleem. Voor deze auto’s bieden wij de Airco service aan voor €79,95,- (ex. het koude middel R134A).

Kijk voor meer informatie op onze pagina over Airco service of maak een afspraak door het afspraakformulier op deze pagina in te vullen. Wij van AutoFirst AutoDries helpen u graag verder.

 

Bovag garantie

Uw garage

Bekijk hier alle garagediensten van AutoFirst AutoDries

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Pech hulp voor onderweg? Lees meer over AutoFirst Mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst AutoDries

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk alle occasions van AutoFirst AutoDries

Lees meer